Vul een zoekwoord in:

Architecten

Masterclass Baksteen

KNB organiseert jaarlijks een MasterClass Baksteen voor architecten in september. 

De 20e KNB MasterClass BAKSTEEN & BONDING BRICK #5 vindt plaats op op 19 september. Deze lustrum-editie mag u niet missen! Maar liefst 10 masters bespreken hun visie op baksteenarchitectuur langs bijzondere door hun gerealiseerde bouwprojecten. Specialisten praten u bij over duurzaamheidsprestaties, circulariteit en architectuurhistorie. De gerenommeerde architect Gerald Maccreanor verzorgt de keynote lezing. 

Meer informatie en inschrijven kan hier. 

Architectennieuwsbrief

Een paar keer per jaar publiceert KNB een Architectennieuwsbrief. Doel hiervan is architecten te informeren over KNB-evenementen en informatie over bouwkeramiek. Aanmelden voor de nieuwsbrief.

Cursus Bouwen met Baksteen 

KNB organiseert bij voldoende belangstelling en op verzoek een cursus 'Bouwen met Baksteen'. Voor meer informatie neem contact op met het KNB-bureau.

Magazine Baksteen 

'BAKSTEEN' is het vakblad van KNB voor architecten, stedenbouwkundigen, raadgevende ingenieurs, maar ook voor onderwijsinstellingen en aannemers (algemeen en gespecialiseerd). Het wordt in gecontroleerde circulatie verspreid. 

Bij KNB zijn edities verkrijgbaar via het bestelformulier. Ook is het mogelijk om een gratis abonnement op te vragen voor een fysiek exemplaar per post en/of een digitale versie per e-mail. 

      

Bekijk alle uitgaves van het magazine (75 verschillende exemplaren).