Vul een zoekwoord in:

Organisatie TBE Congress 2015 door KNB i.s.m. BBF

Logo BBF-KNB-TBE

Velp, 6 mei 2015

Op 1 en 2 juni a.s. organiseert KNB, samen met de Belgische Baksteen Federatie (BBF), het Jaarcongres van de Europese producentenkoepel Tiles and Bricks Europe (TBE).

Het Jaarcongres vindt plaats in het Belgische Leuven, in de adembenemende ambiance van het Leuvense Groot Begijnhof. Dit middeleeuwse gebouwencomplex werd in 1998 geplaatst op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed.

Het TBE Congres start op 1 juni met diverse (besloten) expert-meetings van technici uit de industrie over baksteen, baksteenmetselwerk en keramische dakpannen en de processen om deze te maken. In de avond wordt dit vervolgd met een feestelijke cocktail en diner voor fabrikanten die uit alle windhoeken van Europa zijn ingereisd.

Op 2 juni staan een aantal (besloten) ledenvergaderingen op het programma, in de middag gevolgd door lezingen over de diverse aspecten van energiezuinig bouwen en energie efficiƫnte gebouwen.

Deelname aan dit openbaar toegankelijk deel is toegezegd door de heer Prof. J. Albrecht (RU Gent), Prof. H. Hens (KU Leuven), D. De Lathouwer (Belgian Federal Services) en voorts door sprekers van de European Builders Confederation, Housing Europe en    European Council of Architects.

Het TBE Congres 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Sponsors TBE Congress 2015