Vul een zoekwoord in:

KNB bij Landelijke Dag van Platform vmbo BWI

13-06-2023

Topsport en bouwkeramiek kwamen samen tijdens de Landelijke Dag van het Platform vmbo BWI op 7 juni in Omnisport in Apeldoorn. Naast de wielerbaan van de sportaccommodatie bevond zich de informatiestand van KNB. Om in sporttermen te blijven spreken: de band van KNB met het onderwijsveld blijft vitaal.

De titel van de Landelijke dag van het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) was dit jaar ‘Doceren is topsport. Blijf vitaal’.

Ieder jaar is KNB aanwezig bij de landelijke dag om vmbo-docenten informatie te voorzien. Motto is: vmbo-docenten blijven informeren ter voorbereiding op de lessen metselen.

KNB biedt de docenten informatie over de regeling bouwkeramiek voor het onderwijs. En toont productinnovatie gericht op verduurzaming en circulariteit. Verder promoot KNB de gevalideerde vmbo docententraining basistechnieken dat wordt uitgevoerd bij een bouwopleiding bedrijf.

Voor docenten zijn er ook brochures beschikbaar waar informatie uit te halen is over het productieproces van keramische producten, duurzaamheid van keramische producten en de schoonheid van gevelbekleding.