Vul een zoekwoord in:

Keramische bestrating actueel tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

Gepubliceerd op: 05-10-2022

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte (5 & 6 oktober, Jaarbeurs Utrecht) is KNB op donderdag 6 oktober present met een lezing over specificaties voor probleemloos en duurzaam straatwerk. De VOR is het jaarlijkse evenement voor professionals in ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimten. Kom ook! 

Daaf de Kok (Bouwcirculair) en Robert-Jan van den Berg (voormalig lid CvD Openbare Ruimte) gaan in op de specificaties voor goed en duurzaam straatwerk. Dat gebeurt aan de hand van de vernieuwde BRL 9334 Goed Straatwerk en het productblad Straatbaksteen van Moederbestek.nl.

Deze vernieuwde BRL geeft antwoord op allerlei vragen, te beginnen met die van de opdrachtgever. Want hoe zorg je er voor dat je als opdrachtgever de sfeervolle circulaire klinkerbestrating daadwerkelijk goed technisch en duurzaam krijgt uitgevoerd? Precies; door bij de uitvraag gebruik te maken van de vernieuwde BRL 9334 Straatwerk.

 

BRL 9334 stelt eisen aan het eindresultaat van straatwerk en de wijze waarop dat resultaat tijdens de uitvoering wordt bereikt. Duurzaam Moederbestek formuleert de eisen waaraan duurzame bestratingsproducten moeten voldoen wat betreft het verhogen van de circulariteit en het verlagen van de CO2-emissie.

De lezing van KNB wordt gehouden op donderdag 6 oktober van 10.45-11.15 uur in Julianazaal 2 (eerste verdieping) van de Jaarbeurs in Utrecht.

Regel nu hier direct uw gratis toegangskaarten.