Vul een zoekwoord in:

Event Cluster6 Connect maakt regionale industrie zichtbaar

27-10-2023

Op donderdagmiddag 9 november organiseren het Ministerie van Economische Zaken (EZK), RVONL en Stichting Cluster 6 (waarin KNB deelneemt) het event Cluster6 Connect. De wensen en behoeften aan groene infra, zoals vanuit de keramische industrie, staan dan centraal.

De energietransitie is zowel een opgave van techniek als samenwerken en organiseren. Recent werd door EZK-Minister Adriaansens het Actieplan Cluster 6 gepresenteerd. Binnen het beleidskader van het Nationaal Programma Verduurzaming Industrie (NPVI) moet dat bijdragen aan het geven van antwoord op deze opgave(n).

Tijdens ‘Cluster6 Connect’ staat de energietransitie in en door de Cluster 6 sectoren centraal. Motto is ’samen naar een groene en schone regionale industrie’.  De Minister van Economische Zaken en Klimaat, mevr. Micky Adriaansens, zal het evenement openen en met de aanwezigen in gesprek gaan.

Het doel van het event is dat de Cluster 6-transitie een betere zichtbaarheid krijgt, bij het grote publiek maar ook bij bedrijven in de betrokken sectoren en bij de regionale en lokale overheden.

Meer weten en/of aanmelden kan via de website van EZK.