Vul een zoekwoord in:

Bouwkeramiek present tijdens GEVEL 2022

17-05-2022

Geen gevel zonder gebakken kleiproduct! Logisch dat KNB prominent aanwezig is, begin juni, tijdens GEVEL 2022 in Utrecht. Met een stand, storytelling en lezingen worden gevelprofessionals uitgedaagd anders naar keramische bouwproducten te kijken. En zelf hét antwoord op de bouwopgaven van vandaag en morgen te laten beleven. Komt u ook?

Tijdens GEVEL 2022 toont KNB een artist impression op bouwkeramiek die tijdens de beursuren wordt gemaakt. Het trekt de aandacht en nodigt de bezoeker uit tot een herijking van zijn kijk op bouwkeramiek.

De beursorganisatie vindt de KNB-bijdrage zo interessant dat het een extra grote stand op een prominente locatie kreeg toebedeeld.

De storytelling gaat vergezeld van drie grote panelen met informatie en inspiratie over de natuurlijke grondstof klei, circulair bouwkeramiek en productinnovaties. KNB-adviseurs staan bezoekers graag te woord om tekst en uitleg te geven.

Op donderdag 2 juni verzorgt KNB twee lezingen. De eerste betreft het concept van New European Bauhaus en wordt verzorgd door architect Hans van der Heijden. De tweede lezing heeft Duurzaam en Circulair bouwen tot onderwerp en wordt verzorgd door onderzoeker Haico van Nunen.

GEVEL 2022 is van 31 mei t/m 2 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht. KNB is te vinden op stand 04.C002. De KNB-lezingen zijn op 2 juni om 12.20 en 13.00 uur in het Innovation Theater op de beursvloer.

Een gratis ticket voor beurs en lezingen regelt u hier.