Vul een zoekwoord in:

Wat heeft baksteenindustrie het metselonderwijs te vertellen?

Voor iedereen betrokken bij het metselonderwijs verzorgt KNB op woensdag 27 januari ‘Bricking News’. Een uur lang worden BWI- en metseldocenten onderhouden over innovaties in baksteengevelwerk en ontwikkelingen in hun vakgebied. 

Bricking News is de digitale variant van de Metseldocentendag, het jaarlijkse netwerkmoment van industrie en onderwijs. 

Deze activiteit kan om bekende redenen dit jaar geen doorgang vinden. Toch vindt KNB het belangrijk het contact met het onderwijsveld te onderhouden. Daarom dat het initiatief neemt tot een interactieve uitzending. Hoofdrolspelers uit industrie en vmbo-onderwijs belichten trends in het metselonderwijs en innovaties in baksteengevelwerk.

De uitzending is online te volgen maar opgave vooraf is nodig.  Kijk en beleef woensdag 27 januari, van 9.30 tot 10.30 uur: ‘Bricking News’ from KNB. 

Later kijken en uitzending gemist? Na afloop is de uitzending terug te zien via www.metselwedstrijden.nl En kan alsnog kennis worden genomen van een afwisselend programma over innovatieve verwerkingstechnieken, nieuws uit het metselonderwijs maar ook de opzet van het NK Metselen 2021.

Want net als veel andere activiteiten dit jaar: het gaat door maar anders dan anders.