Vul een zoekwoord in:

Volop keuze in nieuwe uitgave BAKSTEEN

Vers van de pers: de 71e editie van het KNB-architectuurmagazine BAKSTEEN. Onder de titel KEUZE biedt de uitgave de lezer deze keer een inkijk in de vele innovatieve gevelmogelijkheden met baksteen anno 2019. Deze grote variatie werpt de vraag op hoe en op basis waarvan uiteindelijk keuzes voor baksteengevelwerk worden gemaakt. Het is die vraag die de redactie prikkelde tot deze uitgave.

KNB-directeur Ewald van Hal in zijn voorwoord: “De talloze innovaties met gebakken materiaal laat het de ontwerper duizelen van de vele keuzemogelijkheden die zijn ontstaan. Keuzestress is een woord dat daarbij spontaan boven komt. Ik durf zelfs onomwonden te stellen dat er geen ander bouwproduct is dat in vorm, kleur maatvoering, toepassingsmogelijkheden, verschijningsvorm en uitvoeringstechnieken een grotere diversiteit en bewezen traditie kent dan baksteen”.

BAKSTEEN is het door inhoud en formaat onderscheidende architectuurmagazine van KNB. de uitgave verschijnt sinds begin jaren negentig ononderbroken en in controlled circulation.

Lees nummer 71 van BAKSTEEN hier! Wilt u liever een gedrukt exemplaar? Bestel deze dan hier!