Vul een zoekwoord in:

Volle zaal bij 17e MasterClass Baksteen voor architecten

Snel volledig ‘uitverkocht’: dat was de 17e editie van de MasterClass Baksteen 2019 voor architecten. KNB kijkt terug op een succesvolle masterclass. Met als thema ‘Tussen Moderniteit en Traditie’ werden de aanwezige architecten goed onderhouden over baksteen, metselwerk, innovaties en duurzaamheids-onderwerpen. Steenfabriek Vogelensangh bood goed gastheerschap.

Master dit jaar was architect Thomas Bedaux, geflankeerd door metselwerk-innovator Harrie Vekemans en de KNB-adviseurs Arie Mooiman en Gerard Westenbroek.

De bijeenkomst werd gevuld met afwisselende presentaties, interactie en discussie over baksteenarchitectuur, technische details, innovaties, milieuprestaties en circulariteit. Afsluitend was er een rondleiding door de baksteenfabriek.

Uit de evaluatie na afloop bleek de masterclass hooggewaardeerd door de 40 deelnemers. Ook de reacties op LinkedIn getuigen daarvan. Een van de architecten: “De hele dag was goed georganiseerd, goede sprekers, goede discussies met collega-architecten en zeer gastvrije ontvangst!”. Een ander: “Mooi om te zien en te ervaren hoe met passie gewerkt wordt aan een mooi product. Extra motivatie om dit als architect toe te passen in nieuwe ontwerpen”.

KNB organiseert jaarlijks een MasterClass Baksteen voor professionals. Doel is om tijdens een beklijvende bijeenkomst architecten te voorzien van kennis en informatie over baksteen en baksteenbouw. Goede kennis en de juiste informatie vormen cruciale succesfactoren voor kwalitatief goede baksteenbouw.

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws en weetjes voor architecten? Schrijf u dan hier in voor de KNB Architectennieuwsbrief. KNB verspreid deze ongeveer drie keer per jaar. Dan bent u ook als één van de eerste op de hoogte van een volgende Masterclass Baksteen!