Vul een zoekwoord in:

KNB met heden en toekomst op BouwBeurs Utrecht

Van 4 tot en met 8 februari kunnen bezoekers van de Bouwbeurs in Utrecht kennis maken met heden en toekomst met bouwkeramiek (KNB-stand CO.C001 tussen Hal 7 en 12).

Op 6 en 7 februari strijden VMBO metselleerlingen om een plek in de landelijke finale van het NK Metselen 2019. Een doorlopende expositie van innovatie producten van gebakken klei maakt beleefbaar wat bouwkeramiek voor de toekomst kan betekenen.

NK Metselen 2019
Het NK Metselen (‘anno 1953’) is een initiatief van de Nederlandse baksteenindustrie. Het wil daarmee onder jongeren het metselvak promoten en de instroom naar de metselopleidingen bevorderen. De Bouwbeurs is een uitstekende omgeving om jongeren hiermee te bereiken. Het metselkampioenschap kent een aantal regionale voorronden en een landelijke, driedaagse finale. Zie meer op www.metselwedstrijden.nl.

Innovatie oplossingen met gebakken klei
Een doorlopende expositie toont de vele verrassende innovaties uit de bouwkeramische industrie. Bezoekers kunnen zien, voelen en beleven hoe bouwkeramiek bijdraagt aan een duurzame samenleving, nu en in de toekomst. Getoond worden gebakken bouwproducten en keramische totaaloplossingen die in, aan, naast of op gebouwen bijdragen aan de energieleverende, energiesparende of anderszins duurzame prestatie daarvan.

Klik op de banner voor een gratis toegangskaart voor de Nationale Bouwbeurs en bezoek KNB (CO.001 tussen Hal 7 en 12) voor een kennismaking met de wereld van bouwkeramiek.