Vul een zoekwoord in:

Kandidaat-Europarlementariër bezoekt KNB

In aanloop naar de komende verkiezingen (23 mei) voor het Europees parlement, bracht kandidaat-Europarlementariër Henk Jan Ormel (CDA) een bezoek aan KNB. KNB-directeur Ewald van Hal praatte de politicus bij over de Nederlandse en Europese keramische industrie. Na afloop overhandigde hij aan de CDA’er het CU-Manifesto 2019-2024. Hierin zet Cerame-Unie (CU), de Europese koepel van de keramische industrie, de wensen van de keramische subsectoren uiteen voor de nieuwe zittingsperiode.

CDA’er Henk Jan Ormel was zeer bereid om naar KNB te komen voor een nadere kennismaking met de keramische industrie. De politicus vindt het van belang te weten wat er anno 2019 speelt in deze sector. Bij de overhandiging van het CU-Manifesto aan de heer Ormel, nr. 5 op de CDA-lijst, complimenteerde de politicus KNB met dit duidelijke document.

Met het CU-Manifesto 2019 – 2024 worden (kandidaat) Europarlementariërs opgeroepen om waarde toe te kennen aan behoud van een competitief groeivermogen van de Europees keramische industrie, wordt belang uitgesproken voor incentives voor decarbonisatie en wordt vrije en faire handel voorgestaan.

Klik hier om het CU-Manifesto integraal te lezen.