Vul een zoekwoord in:

Inschrijving KNB brancheopleidingen keramiek geopend

Het nieuwe opleidingsseizoen van KNB is in zicht. In oktober starten de Post HBO-opleiding Keramiek en de VKI-opleiding (Vakopleiding Keramische Industrie). Deze zijn bedoeld voor werknemers in de procesindustrie. Inschrijving staat open van heden tot 30 september. 

Bij voldoende aanmeldingen start de PHBO-opleiding Keramiek op 16 oktober. KNB organiseert de opleiding in nauwe samenwerking met Fontys Hogeschool. Het docentschap is in handen van Hans van Wijck en Hans Marks, beiden verbonden (geweest) aan TCKI. P-HBO opleiding duurt acht maanden en is bedoeld voor het midden- en hoger kader van productiebedrijven in de glas- en bouwkeramische industrie. Meld je nu aan via de website van KNB!

De schriftelijke Vakopleiding Keramische Industrie (VKI) start op 8 oktober. Deze vakopleiding is bedoeld voor mensen met een middelbaar opleidingsniveau en die aansluiting zoeken bij de laatste technische ontwikkelingen in de bouwkeramische industrie. De VKI-opleiding is een schriftelijke opleiding van een jaar.  Een vaste docent begeleidt de deelnemers op afstand. Meld je direct hier aan!

Voor meer informatie over KNB brancheopleidingen klik hier

Flyer downloads:
PHBO-opleiding Keramiek 
Vakopleiding Keramische Industrie (VKI)