Vul een zoekwoord in:

Inschrijving KNB brancheopleidingen keramiek geopend

Het nieuwe opleidingsseizoen van KNB is in zicht. In oktober starten de Post HBO-opleiding Keramiek en de VKI-opleiding (Vakopleiding Keramische Industrie). Deze zijn bedoeld voor werknemers in de procesindustrie. Voor beide is de aanmelding geopend.

Bij voldoende aanmeldingen start de PHBO-opleiding Keramiek op 16 oktober. KNB organiseert de opleiding in nauwe samenwerking met Fontys Hogeschool. Het docentschap is in handen van Hans van Wijck en Hans Marks, in binnen- en buitenland bekend om hun diepgaande keramische kennis. De P-HBO opleiding duurt acht maanden en is bedoeld voor het midden- en hoger kader van productiebedrijven in de glas- en bouwkeramische industrie. Meld je nu aan via de website van KNB!

De schriftelijke Vakopleiding Keramische Industrie (VKI) start op 8 oktober. Deze vakopleiding is bedoeld voor mensen met een middelbaar opleidingsniveau en die aansluiting zoeken bij de laatste technische ontwikkelingen in de bouwkeramische industrie. De VKI-opleiding is schriftelijke en duurt negen maanden. Een vaste docent begeleidt de deelnemers op afstand. Meld je direct hier aan!

Voor meer informatie over KNB brancheopleidingen klik hier

Flyer downloads:
PHBO-opleiding Keramiek 
Vakopleiding Keramische Industrie (VKI)