Vul een zoekwoord in:

Architecten lyrisch over MasterClass Baksteen 2018

´Het was een dag waarop we veel hebben opgestoken met mooie presentaties, een excursie en metselen in de praktijk! Fantastisch!´ - Jan Bloemendaal, architect

Zelden ontving KNB zulke enthousiaste reacties als op de 16e editie van de KNB MasterClass Baksteen! De 35 deelnemende architecten genoten zichtbaar van het zeer afwisselende programma. Eerst waren er inspirerende presentaties door de architecten Hugo de Clerq (FARO architecten) en Marjolein van Eig (Bureau van Eig). 

Daarna volgde actuele informatie op het gebied van techniek, duurzaamheid en circulariteit door respectievelijk Jaap Koek (Gevelconsultancy) en KNB. Het middagprogramma startte met een interessante rondleiding door de mortelfabriek van Weber Beamix gevolgd door een intensieve workshop metselen! Architecte Hélène Houben ‘Eindelijk mijn eerste muurtje gemetseld, dat had ik veel eerder moeten doen!’.

De deelnemers bleven nog lang napraten met een hapje en drankje. De MasterClass werd door de deelnemers gewaardeerd met uitsluitend achten, negens en zelfs een tien!