Vul een zoekwoord in:

Aandacht voor keramische bestrating tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

Tijdens de eerstkomende Vakbeurs Openbare Ruimte is KNB present met een serie lezingen over de meerwaarde van straatbaksteen. De vakbeurs is HET jaarlijkse evenement voor professionals in ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimten. De beurs is op 2 en 3 oktober en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Kom ook! Regel nu hier direct uw gratis toegangskaarten.

Wat maakt de (her)inrichting van openbare ruimten tot een succes? Welke uitgangspunten zijn belangrijk? Wat is de invloed van het type elementenverharding op de beleving van gebruikers? Deze en andere onderwerpen staan centraal tijdens de lezingen die KNB de bezoekers van de vakbeurs aanbiedt.

In de lezing door landschapsarchitect Paul Plambeck van Buro Sant & Co Landschapsarchitectuur worden de bezoekers figuurlijk meegenomen langs diverse (her)inrichtingsprojecten, waaronder de Haagsche winkelstraat ‘Fred’. Aansluitend informeert Unitmanager Jan Klapwijk van certificeerder KIWA de aanwezigen over betekenis en meerwaarde van de KIWA-keuring van straatbaksteen voor opdrachtgevers; en dat al 100 jaar. Tot slot gaat KNB-duurzaamheidsadviseur Arie Mooiman nader in op de actualiteiten rond keramische bestrating op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

De lezingen onder het motto: “Meer kwaliteit en beleving in de straat: hoe creëer je dat?” worden gehouden op woensdag 2 oktober van 12:00 – 12.45 uur in het Symposiumzaal van Jaarbeurs Utrecht.